By
5 ok, amiért szeretünk otthonról dolgozni

A koronavírus járványnak köszönhetően az elmúlt másfél évben nagyon megugrott az otthonról dolgozók száma. Átmenetinek gondoltuk ezt a felállást, azonban mind a munkáltatói, mind a munkavállalói oldalról sokan rájöttek, hogy a home office egyáltalán nem ördögtől való. Sőt, nagyon hasznos és kedvező tud lenni, amennyiben mindkét oldal betartja a játékszabályokat.

By
A részletekben rejtőzik a lényeg?

Sűrűn hallani azt a mondást, hogy az apróságokban bújik meg az ördög, ami a toner vásárlás esetében annyit jelent, hogy a sikeres beruházás elengedhetetlen momentuma a részletesség, az úgymond nüansznyi, miniatűr apróságok szem előtt tartása. Azaz a konkrét típus ismeretének fontosságát nem jó ötlet félvállról venni!

By
A villanyszerelő keresés nehézségei és a megoldás

Bármikor előfordulhat, hogy szükségünk lesz egy hozzáértő villanyszerelőre. Vannak ugyanis olyan feladatok, amik bonyolultabbak, mint például egy izzócsere, amit mi magunk is el tudunk végezni. Ha például be kell kötni egy villanytűzhelyet, meg kell emelni az elektromos rendszer teljesítményét, akkor oda bizony szakember kell!