By
Hogyan találjunk rá a munkához tökéletes kézitáskára?

Akad egy-két olyan kiegészítő az életben, amik nélkül szinte elképzelhetetlenek a minden- és ünnepnapok. Valószínűleg nem árulunk el hatalmas titkot azzal, ha a táskákat ide soroljuk, hiszen elég csak egyetlen egy átlagos hétköznapot megnézni, és rögtön kiderül, hogy naponta akár többször is szükség van rájuk: különböző méretekben, kialakításban, és persze stílusban. A munkahelyi környezet, plusz […]

By
Milyen cipőt válasszunk focizáshoz?

A foci egyike annak a sportnak, amelyhez a fizikai felkészültség mellett elengedhetetlen a megfelelő felszerelés. Míg korábban a választék néhány fajtára korlátozódott, addig ma számos világmárka is kínál speciális lábbelit focistáknak. Még ha gyerekként magunk is sokat fociztunk, akkor is nehéz a bőséges választék alapján dönteni, és nem árt tisztában lenni a kiválasztás szempontjaival.

By
Hogyan vásároljunk kényelmesen tavaszra új cipőt kedvező áron?

Az új évszak jó lehetőséget nyújt a ruhatárunk megújítására, frissítésére. Az új trendek már sorakoznak az üzletek polcain, és a webáruházak kínálata is folyamatosan bővül a szezon legújabb modelljeivel. Cikkünkben összegyűjtöttük a legújabb cipőtrendeket, és tippeket adunk a kedvező vásárlással kapcsolatban, és megvizsgáljuk, hogy milyen előnyökkel jár, ha interneten vásárolunk.

By
Lábbelitípusok a 20/21-es télre

Az új szezon arra inspirál minket, hogy stílusos, de praktikus ruhákat viseljünk, mert itt a tél, és az idei szezon ruhatárának minél több különböző darabot kell tartalmaznia. Az One Fashion Room divattanácsadást kínál és bemutatja az aktuális lábbeliket.

By
Frekvenciaváltó gyorstalpaló – mire jó ez az eszköz?

“Válts más frekvenciára!” – hallhattad már a rádiózás témakörében, vagy csak átvitt értelemben használva: arra utalva, hogy pörögj fel, vagy épp lassíts le. A frekvenciaváltó is ezt teszi, csak ipari környezetben: a villanymotor leadott forgási sebességét szabályozza, olyan célból, hogy az adott felhasználási környezetnek megfelelő frekvenciát állítson elő.