pályázatírás

Mit tartalmaz a sikerdíjas pályázatírás

A sikerdíjas pályázatírás lényege, hogy a pályázatíró a pályázó anyagi kockázatviselése nélkül készíti el a pályázati dokumentációt.

A pályázatíró cégektől függően ugyan, de a sikerdíjas pályázatírás tartalmazza a pályázati adatlap vagy formanyomtatvány kitöltését és a pályázathoz szükséges (pl a turisztikai pályázatokhoz) akár 100 oldalas dokumentumok, hatás- és megvalósíthatósági tanulmányok elő- és/vagy elkészítését.

A sikerdíjas pályázatírás fő területei a humánerőforrás-fejlesztés, a technológiafejlesztés, az infrastruktúrafejlesztés, a marketing, az energetikai fejlesztések és a kutatásfejlesztés. Pályázatokkal vagy a sikerdíjas pályázatírás folyamatával kapcsolatos további részletekért kattintson a pályázatok.org hivatalos oldalára.

A komoly cégeknél a megvalósíthatósági tanulmány, az üzleti terv és költség-haszon elemzés, a hasznosítási terv és hatékonyság vizsgálat, a marketingterv és piacelemzés, a környezeti hatásvizsgálat és hatástanulmány, közbeszerzési dokumentáció és a koncepció kidolgozása nem tartozik a pályázatírás részhez, hanem külön költségként elszámolandó.

Még hasznos lehet:

Több mint 1000 milliárd forint GINOP forrás gazdaságfejlesztésre
Mit nézzen meg elsőként egy pályázati kiírásnál
Hogyan válasszunk pályázatíró céget?
10 fontos dolog, ami elengedhetetlen a sikeres pályázáshoz!