Waterview Condominium singapore

Waterview Condominium Szingapúr

A Waterview condominium Szingapúr Paya lebar keleti részében, a Tampines sugárúton található. A társasház, amelynek bérleti szerződése 99 évre szól, 696 lakóegységből áll. A közelében, pár perces autóútra található a Tampines metróállomás. A Waterview épületétől könnyedén elérhető számos bevásárló központ, bank és iskola is.

A 14 emelet magas projekt fejlesztője a szingapúri székhellyel rendelkező Sim Lian Group Limited társaság, amely elsősorban ingatlanvagyon fejlesztéssel foglalkozik és az építőiparban kiemelkedő eredményeket ért el az elmúlt 40 év alatt.

Waterview Condominium

Az épület 696 lakóegysége mellett számos létesítményt, feszített víztükrű medencét, gimnasztikai helyiséget is tartalmaz, jakuzzi, szauna, épített tűzrakó hely, fitnesz, tornaterem, játszótér és teniszpálya csatlakoznak hozzá. A 2-3-4-5 hálószobás condominiumok magas szintű igényeknek megfelelően lettek kialakítva.

Az ingatlan közelében található a Clemenceau sugárút és a Cold Storage UE tér.

Autóval könnyedén megközelíthető a rezidenciából a Tampines One, a Century tér ahol a Tampines üzletközpont mellett számos étterem, bank és kiskereskedelmi egység található.