kocsmatura

Turista, ki a helyi igényekre vágysz: budapesti kocsmatúrák

Az egyre erősödő tömegturizmus világában egyre nehezebb megtalálni azokat turisztikai helyszíneket, ahol valóban megérezzük az adott város ízét, illatát, az ott élő emberek hangulatát, belső világát. Budapest belvárosában, a hirtelen kocsmanegyeddé avanzsálódott bulinegyedben avatatlan szemnek szinte esélytelen kiemelni azokat a kocsmákat, szórakozóhelyeket, helyi éttermeket, amiket a helyiek töltenek meg.

A Free Pub Crawl Budapest mutatta meg nekünk egyedi kocsmatúrája keretében, a bulinegyed jelenleg egyik legfelkapottabb kocsmáját.

A Bulinegyed artériájában, a Wesselényi utcában található Úri Murira a Free Pub Crawl a kocsma előtt álló mindennapos tömegek miatt figyelt fel.

A kétszintes szórakozóhely felső, fogadó szintje jó tér a délutáni levezető vagy bevezető körökre. A föld felszíne alá vitt koncert és programhelyszín, a kocsma kiváló ízléssel válogatott programkínálata,  a jó Dj felhozatal, az ízlésesen berendezett tér finoman szippantja és tartja ott a fentről leszivárgott vendégeket.

Ahogy beleolvadsz a térbe és a hangulatba egyszerre csak tényleg azt veszed észre, hogy az Úri muriban valóban muri van, és ha egy kicsit is jártass vagy a magyar kulturális életben, egyre több a helységben tartózkodó arc világosodik ki előtted, akiket ismerni lehet valahonnan.

pub-crawl-nation

Talán pont az ő jelenlétük, miközben persze a világtól való leplezetlen elrejtőzködésük ad egy határozott ízt a kocsmának.

A jó ízléssel válogatott zenekarok, énekesek és dj-k vonzzák a budapesti közönséget, akikre finoman rácsatlakoznak a bulinegyed egyedi hangulatú helyszíneit kereső turisták is.

A Free Pub Crawl és az alternatív kocsmatúrákat szervező Bar Tour Budapest jól válogat, megtalálja a kocsma gyöngyszemeket!