Shell Üzemanyagkártya: Egy kártyával Európán keresztül

Új akcióval indítja az újévet a FleetCor. Üzemanyagkártya akciója keretében a most regisztráló vállalkozások egyénre szabott kedvezményekben részesülnek. A Shell üzemanyagkártya segítségével kedvezményesen tankolhat hazai és külföldi töltőállomásokon, valamint a külföldi utazásai során felmerült útdíjakat is kiegyenlítheti üzemanyagkártyája segítségével.

Belföldi elfogadói hálózat
A Shell hálózata Magyarországon több mint 200 töltőállomásból áll, amely az egész országot behálózva nyújt kényelmes üzemanyag-vásárlási lehetőséget. Budapesten egyedülállóan, 54 töltőállomásunk várja Önt. A Shell kutak pontos elhelyezkedését itt találja.

Shell Üzemanyagkártya

Nemzetközi elfogadói hálózat
A Shell több mint 6000 saját töltőállomással rendelkezik Magyarországon, Ausztriában, Bosznia- Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Németországban, Olaszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában. A kártyánkat elfogadják Európa 36 országának több, mint 25.000 töltőállomásán, több partnerszervezet hálózatában is.

Partner hálózatok igénybevétele
Természetesen a Shell teljes európai hálózatában felár nélkül vásárolhat. A partnerhálózaton kívül a társhálózatok igénybevételét azonban felár terheli, a részletes díjtáblázatot a Töltőállomás Szolgáltatások melléklet tartalmazza.

Kártyacsere
A lejárt kártyák helyett még a lejárati idő előtt automatikusan, időközi csere esetén az írásbeli bejelentés alapján díjmentesen kapják meg az új kártyákat.

Ez is érdekelhet:
Mikulásvirág gondozása