vászonképek

Örökítsd meg emlékeidet vászonképek formájában

Nem hiába mondják, hogy inkább emlékeket érdemes gyűjteni, mintsem tárgyakat magunk körül. Az emlékeket pedig hogyan is őrizhetnénk meg szebben, ha nem egy csodaszép falikép formájában a lakásunk valamelyik kiemelt pontján.

A fényképek az emlékek őrzői

Amíg korábban csak akkor láthattuk viszont legkedvesebb emlékeinket, ha megvártuk, amíg előhívják azt a fotólaborban, addig ma már az okostelefonunkon ezeket bármikor vissza tudjuk idézni. Sőt mi több, azonnal tovább tudjuk küldeni szeretteinknek, legkedvesebb barátainknak, és megosztani örömünket velük is. Ennek a vitathatatlan előnynek akad azért némi hátránya is. Például, hogy ezek a fényképek javarészt az eszközökön maradnak, vagy éppen olyan sok van már belőlük, hogy nem tudunk választani, ha valamilyen megfogható formában (pl. vászonkép készítés) szeretnénk viszontlátni azokat. A mai napig igaz, hogy azok a fényképek, amik kézzel foghatók, lapozhatók valahogy még nagyobb értékkel bírnak.

Életünkben tehát megannyi pillanat vár arra, hogy valamilyen formában megörökítsük azokat. Ez lehet egy mérföldkő a családunk életében, egy emlékezetes születésnap, kisbabánk érkezése, vagy éppen az esküvőnk legszebb mozzanata is. Ha pedig mindezen emlékek egy jól látható formában vannak megjelenítve, akkor bármikor visszaidézhetjük őket. A lakás falaira kihelyezett fényképeket például a kisgyerekek különösen szokták élvezni, hiszen fantasztikus élmény, amikor felfedezik rajta magukat, és újra átélhetjük a megörökített pillanatot. A vászonkép készítés manapság nagyon közkedvelt módja a fényképek előhívásának. És, hogy miért is szeretjük annyira?

Vászonkép készítés: a legkedveltebb fotókidolgozási mód

Amíg korábban csak hagyományos fényképelőhívási technológiák léteztek, addig ma már jóval modernebb és ízlésesebb formában láthatjuk viszont fényképeinket. A vászonkép készítés ugyan csak néhány éve jött a köztudatba, igen hamar az egyik legkedveltebb megoldássá vált. Ebben az esetben egy rugalmas vásznon kelnek életre a fényképek, amelyeket végül egy vakrámára, azaz láthatatlan keretre feszítenek fel a készítők. A vászonfotó titka, hogy általában olyannyira élethűre sikeredik, hogy szinte megelevenedik rajta a fotó, ha ránézünk. Ezt általában vízbázisú festékekkel lehet elérni a legtökéletesebb módon. Ezzel a fotókidolgozási móddal egyszerre őrizhetjük meg legkedvesebb emlékeinket, és dobhatjuk fel lakásunk hangulatát. Sokan nem is gondolnák, de egy jól eltalált témával, egy kellemes színkompozícióval mennyire fel lehet villanyozni egy-egy otthont. Ha pedig a faliképeken a saját fényképeink, emlékeink köszönnek vissza, akkor teljesen személyre szabhatjuk életterünket.

A legtöbb esetben pedig ki sem kell mozdulnunk a lakásból ahhoz, hogy a kezünkben tarthassuk a megálmodott vászonképeket, hiszen már a mobiltelefonunkról vagy tabletünkről is leadhatjuk rendelésünket. A Vászonkép Webáruháznál például többrészes vászonkép készítés is lehetséges, de akár egy komplett mozaikfalat is megálmodhatunk. Nemcsak tartós és lehengerlő minőségben elevenítik meg legszebb emlékeinket, de tengernyi méretopció közül találhatjuk meg az ideális választást.