fekete bokacsizma

Íme, az öt legdivatosabb fekete női bokacsizma modell!

A fekete női bokacsizma egymagában a divat képviselője. Fekete színű, ami eleve a siker egyik hamisíthatatlan záloga. Aztán bokacsizma, ami a női cipőfazonok egyik legkeresettebb darabja. És még variálható is! Következzen hát az az öt modell, ami nélkül elképzelhetetlenek a téli hónapok! Érdemes átgondolni, melyik a kedvenced, és ha még hiányzik a szekrényedből, a beszerzést is el lehet kezdeni megtervezni.

1. Minimalista – lehetetlen vele melléfogni!

A fekete női bokacsizma, ahogy arra fentebb már utalást tettünk, önmagában egyenlő a trendiséggel. Képtelenség vele rosszul dönteni. S ráadásként, ha mindez nem lenne elég az esetében, az egyszerűség, azaz a minimalista, letisztult irányzat is roppantul szemrevaló. Úgyhogy azoknak tökéletes választás ez a modell, akik szeretik a nem pejoratív értelemben vett egyszerűséget, és szívesen megélnék viseletükben a lábakra szabott nagyszerűséget.

A fekete egyébként hívószó, amire rímel az elegancia. Erről hűen tanúskodik a CCC széles választéka, ahol megannyi vonzó alternatíva fedezhető fel. Egy biztos: ezzel a típusú letisztultsággal bármilyen szett feldobható, sőt akár extrémebb megjelenéshez is ízlésesen társítható, mintegy ellensúlyként.

fekete női bokacsizma

2. A bőr, még mindig dívát varázsol a viselőjéből

Minden, ami bőr, az egyszerűen megunhatatlan, és minden, ami bőr, az egyúttal uralkodó. Ezen egyelőre semmilyen új irányzat nem képes változtatni. Ellenállóság, strammság terén sem vallanak szégyent a bőr variációk, ami pedig a szépségüket illeti, nos, arról talán felesleges is beszélni, mert a látvány mindent elárul. Az biztos, hogy bőr fazonok esetében különösen érvényes a szabály, hogy érdemes próbálni. A CCC üzleteiben ez országszerte számtalan helyszínen könnyedén kivitelezhető, így elkerülhetőek az esetleges csalódások. A méreten túl azt is célszerű figyelembe venni a vásárlást megelőzően, hogy a téli hónapokban milyen típusú zokni szolgál társként: vastag vagy vékony? Amennyiben vaskosabb darab a használatos, úgy ennek a nagyságát mindenképpen kifizetődő taktika beleszámolni a méretkalkulációba.

női fekete bokacsizma

3. A díszes modellek mellett nem lehet elmenni szó nélkül!

Láncok, rojtok, csatok – újabban ezek azok a kiegészítők, amik a csizmák ékesítésénél előtérbe kerülnek sokak örömére. Elsőre akár meglepőnek, szokatlannak is tűnhetnek, ugyanakkor számtalan helyzethez passzolnak, és igazság szerint még a szürkeség elűzésében is jól teljesítenek. A fekete, mint szín, akár egyhangúnak is mondható, vagy komornak, ellenben ha ilyen ékek dobják fel az összképet, akkor teljesen más kisugárzással gazdagodik az érintett lábbeli.

4. A magas sarok továbbra is ellenállhatatlan

Sokan tartanak tőle, sokan félnek a viselésétől, ám a magas sarok akkor is vágyott, elismert, illetve kiemelkedően csábító. Az igaz persze, hogy nem mindig, és nem feltétlenül mindenkinek ideális választás, de a top öt modellből kihagyhatatlan, és ez a CCC online felületéről is visszaköszön.

bokacsizma fekete

5. Kakukktojás, vagy mégsem a cowboy csizma?

A western csizma kilépett a legendák ködéből, és belépett a reflektorok fényébe. Úgyhogy félig kakukktojás, félig nem, de hogy egészen sikkes, az biztos. Megunhatatlan, sokféleképpen variálható, és mi tagadás: vonzza a tekinteteket, hiszen továbbra sem sorolható a klisés fazonok közé.