nadrág

Hogyan viseld a leggingst és a rövidnadrágot?

Vannak olyan ruhadarabok, amikkel kapcsolatban nincsenek különösebb szabályok arra vonatkozóan, hogyan viseljük őket. És vannak olyanok is, amikkel már picit nehezebb a dolgunk, mert nem feltétlenül illik akárhogy és akárhol viselni őket. Remek példa erre a női leggings, vagy éppen a férfi rövidnadrág, amik kényelmesek, jó őket viselni, de érdemes betartani velük kapcsolatban néhány íratlan szabályt.

A leggings nem nadrág!

Az utóbbi években bizonyára te is hallottad már a sokszor hangoztatott mondatot, mely szerint a leggings nem nadrág. Ezt azért fontos kiemelni, mert még a minőségi női leggingsek is vékony anyagból van, ráadásul a fazon feszülős, így felvéve igencsak átlátszóvá válik. Ha tehát nem szeretnéd közszemlére tenni az alsóneműdet, vagy az utolsó kis barázdát is a combodon, fontos, hogy odafigyelj, mivel hordod.

Nem nadrág – de nem is harisnya. Valahol a kettő között foglal helyet, így érthető módon nem könnyű eldönteni, mivel is illik viselni. Főszabályként a leggings a hosszabb fazonú pólókhoz, pulóverekhez való, amik a fenekedet takarják, esetleg combközépig érnek. Így nem kell aggódnod az átlátszósága miatt, élvezheted a kényelmét, és persze nem utolsósorban azt is, hogy nagyon csinos viseletet biztosít.

Férfi rövidnadrág – nem való mindenhova

A kényelmes férfi rövidnadrágok a legjobb viselet a nyári meleg napokra. De vigyázz, mert nem veheted fel akárhová! A rövidnadrág tökéletes választást jelent laza szabadidős programjaidra, vagy éppen a nyaralás során, viszont tudnod kell, hogy informális viselet: azaz sehová nem megfelelő, ahol üzleties vagy elegáns megjelenés elvárt. Ilyen esetekben csak hosszúnadrág jöhet szóba.

Mindennek ellenére azonban a rövidnadrágot is kicsit elegánsabbá tudod tenni, ha például nem pólóval, hanem inggel viseled, és papucs helyett egy espadrilles cipőt választasz hozzá. Nagyon stílusos összeállításokat alkothatsz így, és ráadásul még meleged sem lesz.

Férfi rövidnadrágból többféle fazonú áll rendelkezésedre, ami nagyon befolyásolja az összképet. Mozgáshoz, sportoláshoz melegítő anyagból készültet is választhatsz, egyéb programokra a farmer vagy a vászon lehet megfelelő.

A fotó forrása: LightField Studios / Shutterstock.com