Lautaro Martinez

Az Inter visszautasítja a Tottenham 90 millió eurós ajánlatát Lautaro Martinezért

A Foci Tipp azt állítja, Antonio Conte újra együtt akar dolgozni Lautaro Martinezzel, a Tottenham Hotspur pedig 90 millió eurót kínálna érte, de az Inter nem akarja eladni a csatárt.

Alfredo Pedullà átigazolási szakértő szerint a Spurs egy olyan ajánlatot tervez tenni az argentin válogatott játékosért, amely bónuszokkal együtt akár elérheti a 90 millió eurót.

A középcsatár szerződésében 105 millió eurós kivásárlási záradék van, és korábban már a Barcelonával és az Arsenallal is erősen összefüggésbe hozták.

Lautaro Martinez és ügynöke azonban többször is kijelentette, hogy nem kívánja elhagyni az Intert, főleg nem azután, hogy 2021 októberében aláírta új, 2026 júniusáig szóló szerződését.

A Pedullà arról számolt be, hogy még ha a Tottenham meg is teszi a 90 millió eurós ajánlatot, és Conte jelenlétével próbálja meggyőzni, Lautaro Martinez akkor is elutasítja az aánlatot, mivel mindenáron az Internél akar maradni.

Az Inter sem hajlandó eladni sztárcsatárát, még akkor sem, ha Paulo Dybala ingyen érkezik, Romelu Lukaku pedig kölcsönbe a Chelsea-től.

Lautaro Martinez ebben a szezonban 49 tétmérkőzésen 25 gólt szerzett az olasz bajnokságban és kupában az Inter színeiben.