4 különleges ruha szín az idei szezonból, ami éveket fiatalít

Vajon miért van az, hogy mindig mindenki éveket akar lehazudni a koránál, és minden áron fiatalabbnak szeretne tűnni, mint ami? Ezt a kérdést most nem szeretnénk megfejteni, viszont arra a kérdésre válaszolunk, hogy milyen színeket érdemes választani, ha fiatalabbnak szeretnénk tűnni? A 2023-2024-es szezon legrendibb fiatalos színei következnek!

#1. Az az igazi piros

Ahogy mondani szokás, „Van, ami sosem megy ki a divatból”. Az ördögien piros, nagyon csábos vörös árnyalataira ez pontosan ráillik – és nem véletlenül. Aki pirost visel, talán sosem öregszik meg! Ha olyan erős színt szeretnél viselni, ami megalapozza a fiatalos megjelenésedet, akkor a pirossal egyszerűen nem tudsz mellényúlni – hacsak nem rossz színekkel kombinálod. A pirost a legjobb feketével kombinálni. Amit mindenképpen felejts el, az a piros-rózsaszín kombináció, sosemvolt trendi, és idén sem lett az!

#2. Rózsaszínek

Persze nem azt mondjuk, hogy a rózsaszín nem trendi, és még azt sem, hogy nem fiatalos – épp ellenkezőleg, mindkettő igaz rá, napjainkban egyre többen látják meg a rózsaszínben rejlő lehetőségeket, és a fiatalos vonzerőt. 40 éves kor felett is nagyon dögös, fiatalos tud lenni egy élénk rózsaszín ruha. Celine Diont, Jennifer Lopezt, és Kerry Washington is előszeretettel viselik a színpaletta eme trendi, és fiatalos variánsát.

Aki a fiatalos színek, fiatalos ruhák ellenére sincsen megelégedve a megjelenésével, annak a különböző szépészeti beavatkozásokat, fiatalító kezeléseket ajánljuk. Dr. Tóth András plasztikai sebészt kérdeztük meg, hogy kinek milyen kezelést ajánl, aki azt válaszolta, hogy minden korosztály, minden igény, minden bőrtípus számára eltérő kezelés lehet az eredményes. Plasztikai sebészetükön ezért minden pácienst egyéni konzultációval várja, ahol közösen megtalálják a legjobb fiatalító beavatkozást. Annyit elárult, hogy legújabb szolgáltatásuk révén lehetőség van egy a legújabb, mesterséges anyagokat, bemetszést nem igénylő arcfiatalításra is. Bővebb információkat a kezelésekkel, bőrfiatalítás árakkal kapcsolatban a honlapjukon találhattok!

#3. Türkiz

A türkiz nagyon felkapott szín lett az elmúlt években, ami nem is csoda, hiszen nagyon különleges, élettel teli, és jól mutat sok más színnel kombinálva. A türkiz egyike azoknak a színeknek, amelyek gyönyörű fényt kölcsönöznek mindenkinek, aki viseli, bőrtónusától függetlenül. A türkiz szín variációival – amelyek közül néhány a zöldebb vagy a kékebb oldalra hajlik- nehéz hibázni! Általános szabályként az írható, hogy ha szeretnéd a bőrtípusodhoz leginkább passzoló türkizt megtalálni, hogy tedd a csuklódhoz a ruhadarabot, és azt a színt válaszd, aminek színe leginkább megfelel az ereid színéhez. A türkiz ruhadarabokat nem érdemes más élénk színekkel párosítani, de például a bézs különböző árnyalatai tökéletesen passzolnak hozzá.

#4. Fekete

A piroshoz hasonlóan a fekete sem fog soha kimenni a divatból. Biztosan nincsen olyan nő, akinek ne lenne legalább egy fekete kisruha a szekrényében. A fekete vagy tömörebben fogalmazva: az új fekete (nem grafit, szürke vagy fakó fekete) az egyik legjobb ruhaszín, amelyet a szekrényben kell tartani, mert ettől a színtől mindig fiatalabbnak, szebbnek és szupererősnek tűnsz. A hivatali megjelenés alapszíne, elegáns eseményeken is jól mutat – azonban nem szabad túlzásba esni. Ne szürkítsd be a ruhatáradat, mert annak nem lesz fiatalos eredménye. Élettel teli feketét válassz, és kombináld ezt élénk ruhákkal is!