Rossmann

Rossmann akciós újság

A németországi ROSSMANN Drogéria és Parfüméria hálózat Magyarországon 1993-ban nyitott üzletet, azóta több mint 200 üzletben, egységes nemzetközi arculattal fogadja vásárlóit.

A kéthetente megjelenő akciós újság az üzleten kívül szórólapként is széles körben érhető el, emellett a honlapjukról a Rossmann.hu-ról is lehet tájékozódni.

A katalógusokban női, férfi kozmetikumok, hajápolás kellékei, napozószerek, gyermekkozmetikumok és pelenkák mellett higiéniás termékek széles választékát kínálja a vásárlóknak. A klasszikus drogéria-parfüméria kínálatban az akciók során megismerhetők a legújabb sajátmárkás készítmények, amelyek a piacvezető márkáknál jóval alacsonyabb áron érhetőek el.

Szezonális termékeket találhatunk az évszakokhoz, illetve az ünnepkörökhöz igazodva.

A reformtáplálkozási termékek széles palettájából mindig lehet találni az aktuális akciós újság kínálatában. A teákból, a vitamin és gyógyhatású készítményekből minden évszakhoz megtalálhatók az egészség megóvását támogató kedvező áru termékek.

A ROSSMANN akcióiban kiemelt figyelmet fordít a kismamák mellett a kisbabákra, így az akciós újságok  havonta megújuló akciók segítségével folyamatosan tölthetőek fel az otthoni készletek.

Akciók – Akciós Újságok
SPAR akciós újság
DM akciós újság
Reál akciós újság
Euro Family akciós újság