St. Andrea Wine and Skybar

St. Andrea Wine and Skybar

Budapesten számos étterem, szórakozóhely található, viszont tetőterasszal rendelkező bár kevés van a fővárosban. Az egyik legismertebb és legnépszerűbb hely a St. Andrea Wine & Skybar az 05. kerületben, a Vörösmarty térnél, a Deák Ferenc utca 5. szám alatt található. A JustBudapest szerint a 3 legjobb budapesti tetőteraszos bár között is szerepel.

A St. Andrea Wine and Skybar prémium kategóriás négyévszakos étteremként és bárként üzemel, csodálatos helyen a belváros legfrekventáltabb részén várja a vendégeket, akár a Váci utcai sétába is beiktatható. Könnyen megközelíthető a Vörösmarty tér felöl, és népszerűsége miatt célszerű előtte időben asztalt foglalni.

A bár az Unesco Világörökségi épület tetején nyílt, ahonnan a városra gyönyörű panoráma nyílik. Az pompás épület számos építészeti díjat tudhat magáénak.

A négy évszakos bárt egyedivé és különlegessé teszi a kialakítása: két nyitott körterasz mellett kialakítottak egy teljesen zárt üvegfallal rendelkező bárt is. A helyszín összesen 120 fő biztonságos befogadására képes, és a zárt belső terében akár 55 asztali vendéget képesek ellátni.

St. Andrea Wine and Skybar

Az étlapon ínyenc fogások, az itallapon minőségi italok, bor különlegességek, és koktélok találhatóak, és a vendégeknek professzionális kiszolgálásban van részük.

 A St. Andrea Wine & Skybar vendégeit különböző programok várják, terasznyitó champagne hétvége, de az augusztus 20-i ünnepséget a bár „páholyából” lehet megtekinteni egy rendhagyó vacsora keretében.

A bár kiválóan alkalmas exkluzív rendezvények lebonyolítására, igény esetén sajtóesemények tájékoztatók, céges rendezvények, termékbemutatók helyszínének is maradandó élményt nyújt.