tavaszi cipő

Hogyan vásároljunk kényelmesen tavaszra új cipőt kedvező áron?

Az új évszak jó lehetőséget nyújt a ruhatárunk megújítására, frissítésére. Az új trendek már sorakoznak az üzletek polcain, és a webáruházak kínálata is folyamatosan bővül a szezon legújabb modelljeivel. Cikkünkben összegyűjtöttük a legújabb cipőtrendeket, és tippeket adunk a kedvező vásárlással kapcsolatban, és megvizsgáljuk, hogy milyen előnyökkel jár, ha interneten vásárolunk.

Melyek a legdivatosabb cipők idén tavasszal?

Edzőcipő: első a kényelem

Az edzőcipő ma már messze nem csak a sportolásról szól, a nőies öltözékekben is egyre fontosabb szerephez jut. Manapság nem csak egy kényelmes lábbelit jelent, hanem az elmúlt pár évben egy olyan stíluselemmé lépett elő, amely átalakította az öltözködési szokásokat, és részévé vált az utcai viseletnek. A különböző márkák olyan modelleket dobtak piacra, amely a nőies irányzatok követőit is meghódította. Olyan sokféle fazon, és szín található, amelyben könnyű megtalálni az arany középutat az elegáns és sportos stílusjegyek között. A mai edzőcipők méltó versenytársai a szuperkényelmes balerinacipőknek, és magas sarkú cipőknek is. Míg korábban az edzőcipők főként a gyermekek és a fiatalok gardróbjának volt alapdarabja, egy ideje megfigyelhető, hogy az idősebb korosztály is előnyben részesíti: nem csak végtelenül kényelmes, ugyanakkor lazaságot is visz az öltözködésükbe.

Milyen edzőcipőt válasszunk tavaszra?

Korábban sokak számára volt elképzelhetetlen, hogy az edzőcipőt szoknyával, vagy ruhával viseljék. Azonban a pasztelles árnyalatú edzőcipők a különböző fémes kiegészítőkkel kombinálva üdévé teszik viselőjének megjelenését, így kiváló alternatíva a lezserebb hétköznapi eleganciát kedvelők számára is. Tavasszal és nyáron is nagyon jól kihasználható egy fehér, vagy egy pasztell árnyalatú cipő. Előnye, hogy könnyedén kombinálható farmerrel, bő szárú lenvászon nadrágokkal, és a manapság igen divatos pliszírozott szoknyával. A különböző lábbelik között megtalálhatók a kedvezőbb árú gyöngyvászonból, és fenntartható anyagból készült cipők, de a tartós minőséget képviselők bőrből készült modellekből is választhatnak, igaz jóval magasabb áron.

nike cipő

Mokaszin: első a minőség, és a visszafogott elegancia

Sokan vannak, akik a munkájuk kapcsán nem engedhetik meg, hogy az irodai szetthez az edzőcipőt válasszák. Jó hír, hogy számukra sem kell lemondani az elegáns és kényelmes lábbeliről. Az idei tavasz legmenőbb cipője a bőrből készült mokaszin, amelyeket idén vastagabb talpakkal láttak el. A klasszikus fekete színű modellek mellett bézs, és barna árnyalatok közül választhatunk, amelyeket elegáns rojtok, csatok tesznek eredetivé.

Hol jobb vásárolni szokásos üzletben vagy online?

Sokan ragaszkodnak a hagyományos módon történő vásárláshoz, hiszen azonnal meggyőződhetnek az adott cipő kényelméről, minőségéről, az anyagának finomságáról. Ugyanakkor egyre többen online vásárolnak cipőt is, hiszen manapság pofon egyszerű az olyan cipő kiválasztása, amely tökéletesen illeszkedik a ruhához, vagy a kiegészítőkhöz. Nem kell hosszú órákat tölteni azzal, hogy üzletről üzletre járunk. Igaz, a hagyományos üzletben lehetőség van a cipő felpróbálására, azonnal eldönthetjük, hogy elég kényelmes-e, és jó esetben a megfelelő méretben is megkaphatjuk. Ugyanakkor az egyes üzletek választéka gyakran arra a darabszámra korlátozódik, amelyet adott szezonban bemutatnak – ez jelentősen megnövelheti a vásárlással töltött időt.

Különösen nehéz dolga van azoknak a vásárlóknak, akiknek nem szabványos méretű a lába, például túl kicsi, vagy épp túl nagy, vagy éppen a lábfeje keskeny. Ilyen esetekben rendkívül nagy előnnyel jár az online webáruházak nyújtotta áruválaszték, és gyakran a bolti árnál sokkal vonzóbb árakon vásárolhatunk. Pár kattintással beállíthatjuk a szűrőket: akár szezon, típus, fazon, sarokmagasság, anyagtípus stb. alapján is könnyen keresgélhetünk. Hogy mennyire egyszerű a dolgunk, megtapasztalhatjuk, ha ellátogatunk a Kuplio.hu portálra.

Hol kaphatjuk a legnagyobb kedvezményeket?

A hatalmas választék mellett az ár, és az elérhető kedvezmények, azok a szempontok, amely sokakat kárpótol azért, hogy a vásárlás előtt nem tudják felpróbálni, illetve kézbe venni az adott terméket. Az is fontos szempont lehet, hogy ha egy adott termék webáruházi árát összehasonlítjuk a bolti árral, akkor jelentős különbségeket tapasztalhatunk. Egy webáruház aktuális akcióit jóval könnyebb nyomon követni, hiszen pár kattintással tájékozódhatunk a legújabb kínálatról, és a leárazásokról.

Érdemes megragadni az aktuális kuponok által nyújtott kedvező lehetőséget, például a Kuplio.hu portálon kínált ccc kedvezmény kihasználásával március végéig akár 70 százalékos kedvezményt kaphatunk a vásárolt cipőkre. A sportos stílus kedvelői számára pedig a nike kupon nyújthat kihagyhatatlan lehetőséget az idei tavasz indítására.