By
Légy NAV-kompatibilis: így adózz társas vállalkozóként

Vagy úgy is írhatnánk, hogy alkalmazd a céged számára legkedvezőbb adózási formát. Ugyanis nincs minden kőbe vésve, egyes esetekben többféle lehetőség közül is választhatsz. Ez pedig konkrétan pénz kérdés – ha jól ismered a lehetőségeidet és a szabályokat, akkor azt is garantálhatod, hogy a nap végén több pénzed maradjon a kasszában.

By
A sikeres webáruház készítés 5 kihagyhatatlan lépése

Ha saját online webáruházzal rendelkezel, akkor a saját szabályaid szerint játszhatsz, és te alakíthatod az oldalad által biztosított ügyfélélményt is. Legyen szó a terméklista átrendezéséről vagy egy áruházi kiárusítás promóciójáról, a kereskedők a weboldalukon keresztül közvetlenül kapcsolatba léphetnek ügyfeleikkel és ösztönözhetik vásárlásaikat. Ez az alkotói szabadság sokszor bizonytalanná teheti a webáruház tulajdonosokat.

By
Automatikus számlázás? Lehetséges!

Egy vállalkozó számára az a mondás, miszerint az idő pénz, bizony nem csak egy elcsépelt frázis, hanem kőkemény valóság. Talán nem is gondolnánk, de az egyik legidőrablóbb teendő, a számlák kiállítása, amely nagyobb forgalom esetén egy hónapban akár napokat is igénybe vehet. Szerencsére mára az online számlázó programok leveszik ezt a terhet a vállunkról és […]

By
Mutatjuk, mit kell tudni egy toner működéséről

A toner, illetve az abban található festékpor a lézeres nyomtatók „üzemanyaga”, általa precízebb, élesebb nyomtatás valósítható meg a legtöbb esetben. De mi az a toner? Milyen részei vannak? Hány oldalt lehet vele kinyomtatni? Milyet válasszak a nyomtatómba? Az alapkérdésekre röviden, tömören igyekeztünk felelni.

By
Shell Üzemanyagkártya: Egy kártyával Európán keresztül

Új akcióval indítja az újévet a FleetCor. Üzemanyagkártya akciója keretében a most regisztráló vállalkozások egyénre szabott kedvezményekben részesülnek. A Shell üzemanyagkártya segítségével kedvezményesen tankolhat hazai és külföldi töltőállomásokon, valamint a külföldi utazásai során felmerült útdíjakat is kiegyenlítheti üzemanyagkártyája segítségével.