Alukov medencefedés

Az Alukov medencefedés előnyei

Ön is bosszankodott már a szeszélyes nyári időjárás miatt? Önnel is megtörtént már, hogy Ön vagy családja nem tudta használni otthon a medencét, mert az időjárás közbeszólt? Az Alukov professzionális megoldása segíthet családjának.

A medencefedéssel függetlenít tudja magát az időjárástól, még abban az esetben is, ha medencéje nem lett felszerelve medencefűtéssel. Hogyan? A medencefedés alatt napos időben és szórt fény esetén üvegházhatáshoz hasonló hatás alakul ki, melynek köszönhetően a medencefedés alatt a levegő felmelegszik. A meleg levegő hatására a medence víz hőmérsékleten fokozatosan emelkedni kezd, így a medence felső rétegei gyorsan átmelegednek.

medencefedés az Alukovtól

Sőt ha Ön eközben még keringeti is a zárt medencefedés alatt a medence vizét, akkor az alsóbb vízrétegek is gyorsabban felmelegednek a medencefedés alatt. A medencefedés további előnye, hogy a meleg nem illan el. Hosszan megtartja a fedés a medencevíz melegét, ezáltal Ön borús időben is használhatja medencéjét! Ha a medencefedés alatt úszik vagy játszanak a gyerekek, akkor még hűvös időben sem kell tartani attól hogy könnyen megfázik, hiszen a medencefedés alatt a levegő kellemes hőmérsékletű. A vízhőmérséklet mérésére választhat különféle medencehőmérők közül, mindenkinek a saját pénztárcájához elfogadható típust.